info@houtdraaiersgilde.be

Web Design

Your content goes here. Edit or remove this text inline.

Logo Design

Your content goes here. Edit or remove this text inline.

Web Development

Your content goes here. Edit or remove this text inline.

White Labeling

Your content goes here. Edit or remove this text inline.

VIEW ALL SERVICES

Maak deel uit van onze Gilde

Uiteraard hebben wij steeds plaats voor nieuwe leden. Al wie een hart voor hout heeft, is bij ons welkom. Nieuwsgierig naar onze werking? Wil je alle praktische informatie om jouw lidmaatschap te vervolledigen?

Lid van de  Vlaamse Gilde van Houtdraaiers

Wil je ook deel uitmaken van onze Gilde?

Hier vindt U alle info mbt lid van de Vlaamse Gilde van Houtdraaiers.
Pas na het betalen van het lidgeld word je effectief lid en krijg je een lidnummer. Het is belangrijk om naam en adres zorgvuldig te vermelden. Alle meldingen over uw adres en eventuele wijzigingen hieraan moet je melden bij de penningmeester: Steven De Roo, zie colofon of website.

Lidgeld vanaf 1 januari 2024: voor België : 30,00 euro, voor leerplichtige leerlingen 20,00 euro/jaar. Andere: 40,00 euro/jaar .

Op rekening IBAN: BE88 7755 9896 7341 – BIC: GKCC BEBB – Belfius Bank Pachecolaan 44 Brussel

Met vermelding: Lidgeld VGVH + naam en voornaam, adres, tel, e-mailadres.

Wat mag je van de Gilde verwachten?

N
Je bent lid voor het lopend burgerlijk jaar.
N
Lid worden na 1 november betekent ook automatisch lidmaatschap voor het volgend jaar.
N
4 x per jaar ( maart, juni, september en december) wordt een tijdschriftnummer naar uw opgegeven adres gestuurd. De reeds verschenen tijdschriften van datzelfde jaar kan u gratis bekomen op de maandelijkse vergaderingen. Deze worden niet nagestuurd.
N
Als lid ontvang je een lidkaart. Deze wordt met het versturen van het 1ste tijdschrift in maart meegestuurd. Wie later lid wordt ontvangt de lidkaart samen met het daaropvolgende tijdschrift. Met deze lidkaart op naam bekom je bij enkele adverteerders een korting bij aankopen.
N
De mogelijkheid om een instapcursus houtdraaien of een instapcursus beitels slijpen te volgen. (exclusief voorbehouden voor leden van de Gilde)
N
Als uw emailadres is opgegeven kom je in ons emailadressenbestand. Zo kunnen we je bij gelegenheid een bericht sturen over onze activiteiten. Uw mailadres wordt aan niemand doorgegeven.
N
In de kalender en de agenda in het tijdschrift en op de website staan de geplande activiteiten vermeld. Speciaal zijn de maandelijkse vergaderingen per regio waar je welkom bent. Op de vergaderingen in een andere regio ben je eveneens welkom.

Sluit je onmiddellijk aan bij onze Gilde

Kies het gewenste lidmaatschap type en klik op “Toevoegen aan winkelwagen”. Klik nadien in de menubalk op het winkelkarretje om de bestelling te voltooien.