info@houtdraaiersgilde.be

Web Design

Your content goes here. Edit or remove this text inline.

Logo Design

Your content goes here. Edit or remove this text inline.

Web Development

Your content goes here. Edit or remove this text inline.

White Labeling

Your content goes here. Edit or remove this text inline.

VIEW ALL SERVICES

Ovaal en kegel draaien door Valentijn Van Hootegem

Ovaal en kegel draaien door Valentijn Van Hootegem

“Bij één van de provinciale vergaderingen had ik een kokeshi meegebracht. Bij de uitleg erover had ik vermeld dat de bovenste helft van het lichaam ovaal gedraaid is. Daar is echter niet verder over uitgeweid, maar achteraf kwamen een paar collega’s draaiers mij vragen hoe het ovaal draaien in zijn werk gaat. Vandaar dit artikeltje!

Ovaal draaien vindt – althans bij mijn weten- niet veel toepassingen. Veel meer dan een ovale hamersteel, een onderdeel van een of andere spijler … kan ik niet verzinnen.

Ik heb geprobeerd om via dit filmpje duidelijk te maken hoe één en ander in zijn werk gaat.”

Tags: